Πρώην playmate άλλαξε το όνομά της σε Ευδοξία και κατεβαίνει στην πολιτική [εικόνες]

Μπορεί να την γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια ως Playmate, ωστόσο η Εύη Χειλά αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να διεκδικήσει την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος.

Συγκεκριμένα, η Εύη Χειλά συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate το 2000 όπου και κέρδισε την δεύτερη θέση.

Η ξανθιά καλλονή είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως χορεύτρια και μοντέλο, κάνοντας αρκετές σέξι φωτογραφίσεις σε περιοδικά.



Η Εύη Χειλά είχε παίξει και σε ταινίες, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της στην ταινία «Η αγάπη είναι ελέφαντας» με την Δήμητρα Ματσούκα, απομακρύνθηκε από την υποκριτική λόγω προβλήματος στις φωνητικές της χορδές.

Μετά πέρασε στην παρουσίαση εκπομπών, ενώ από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, ήταν όταν το 2014 έχασε το αδελφό της που υπεραγαπούσε όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος που επέβαινε συνετρίβη στην Σπάρτη.



Σήμερα η Εύη Χειλά, έχοντας αλλάξει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το όνομά της, καθώς πλέον θέλει να την φωνάζουν Ευδοξία, διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Βούλας ως δημοτική σύμβουλος.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κυριολεκτικά αγνώριστη με chic ντύσιμο στην παρουσίαση του συνδυασμού «Πόλη να ζεις».

Φωτογραφίες: NDP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ