Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] - iefimerida.gr

Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες]

αλεπού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει το περιστατικό που σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη, με ασυνείδητους να προσπαθούν να εξοντώσουν τις αλεπούδες που βρίσκμονται στις δασικές εκτάσεις τις περιοχής.

Μια περίεργη επίσκεψη είχαν οι ιδιοκτήτες σε σπίτι στη Νέα Μάκρη, όταν μια τραυματισμένη αλεπού βρήκε προσωρινό καταφύγιο στην αυλή τους. Βλέποντας το τρομαγμένο ζώο κάλεσαν τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΑΝΙΜΑ) και διαπίστωσαν πως το ταλαιπωρημένο ζώο ήταν άγρια τραυματισμένο, αφού γύρω από το λαιμό της είχε μια θηλιά από σύρμα, τόσο σφιχτή που την έπνιγε και είχε σχεδόν κόψει την τραχεία του ζώου.

Αφού αφαίρεσαν το σύρμα από το λαιμό της, οι άνθρωποι του συλλόγου, μετέφεραν το ζώο στο κτηνιατρείο για να φροντίσουν το βαθύ τραύμα και να ράψουν την μεγάλη πληγή.

Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο τραυματισμός του άτυχου ζώου, προκλήθηκε από παγίδα- θανάτου που στήνουν οι άγνωστοι με σκοπό να τις εξοντώσουν. Λέγεται μάλιστα πως από τη μία πλευρά κυνηγοί τις θεωρούν ανταγωνιστικές για το «σπορ» τους, επειδή τους τρώνε τα θηράματα τους. Οι δε κτηνοτρόφοι τις εξοντώνουν από φόβο μην τους φάνε κάποιο κουνέλι ή καμιά κότα. Ενώ τέλος, άλλοι τις σκοτώνουν μόνο και μόνο για να πάρουν σαν τρόπαιο την ουρά τους.

Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στήνουν παγίδες - θανάτου για αλέπουδες στη Νέα Μάκρη [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ