MasterChef 3: Παραλήρημα από την Αλκηστη -«Φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου το τσουτσέκι» [βίντεο] - iefimerida.gr

MasterChef 3: Παραλήρημα από την Αλκηστη -«Φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου το τσουτσέκι» [βίντεο]

MasterChef 3: Παραλήρημα από την Αλκηστις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποχώρηση του Γιώργου Ορφανού από το MasterChef 3 στεναχώρησε και εκνεύρισε την Αλκηστις Αλεξάκη.

Η Κρητικιά παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα και εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Αλέξανδρου Τσιούκαρη, τον οποίον θεωρεί υπεύθυνο για την αποχώρηση του φίλου και συμπαίκτη της. Οπως τόνισε, ο Αλέξανδρος του έδινε λάθος οδηγίες από τον εξώστη.

«Ηταν ο μοναδικός άνθρωπος που τον εκτιμούσα και ήμασταν από την αρχή μαζί. Τώρα άμα έχω το κάθε τσουτσέκι να του δίνει λάθος οδηγίες, φεύγοντας θα το πάρω μαζί μου αυτό το τσουτσέκι. Ή εγώ ή αυτός, τέλος! Και πώς δεν του… έπαιξα στα μούτρα, να κάνει τον σταυρό του και να έχει άγιο.

Τώρα που δεν ήρθε ο Γιώργος, χαίρεται; Που τον θεωρούσε φίλο του; Μια χαρά τον είδα να χαιρετάει τους υπόλοιπους. Το παίζει μάγειρας, αλλά εγώ θα τον φτιάξω στην ομαδική που έρχεται. Αν είσαι μάγκας όπως λες να δεχτείς την κάθε ευθύνη και τα κάθε λάθη. Όχι να τα φορτώνεις σε άλλους. Όπως γύρισε και είπε ότι ο Γιώργος έκανε λάθος που ζύγιζε λάθος τα υλικά», είπε η Αλκηστις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ