Η Κέιτι Πέρι αποκαλύπτει τη θεαματική πρόταση γάμου του Ορλάντο Μπλουμ -Το ελικόπτερο και η άτυχη στιγμή [βίντεο]

Ελικόπτερο, σαμπάνια και ένα μονόπετρο σε σχήμα λουλουδιού. Η πρόταση γάμου του Ορλάντο Μπλουμ στην Κέιτι Πέρι τα είχε όλα. Ακόμη και... άτυχες στιγμές.

Η σταρ αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της υπερπαραγωγής που οργάνωσε ο ηθοποιός για να της κάνει τη μεγάλη ερώτηση, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Ηταν πολύ γλυκό... Πήγαμε για δείπνο και πίστευα ότι θα πηγαίναμε να δούμε τέχνη μετά το δείπνο, αλλά επιβιβαστήκαμε σε ένα ελικόπτερο», περιέγραψε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Παρότι ο Ορλάντο Μπλουμ τα είχε οργανώσει όλα τόσο καλά, υπήρξαν και άτυχες στιγμές. «Το αστείο είναι ότι πίναμε σαμπάνια στο ελικόπτερο, το κουτί με το δαχτυλίδι ήταν στην τσέπη του και είχε γράψει όσα ήθελε να πει σε ένα σημείωμα», δήλωσε η τραγουδίστρια, εξηγώντας ότι σκοπός του σημειώματος ήταν να της αποσπάσει την προσοχή για να βγάλει εκείνος το δαχτυλίδι.

«Το διάβαζα και άκουσα το μπουκάλι της σαμπάνιας να σπάει, τα κομμάτια ήταν παντού... έβγαλε το κουτί που ήταν πολύ μεγάλο για την τσέπη του παλτού του, έσκισε την τσέπη, έβαλε τον αγκώνα του στη σαμπάνια... Κι εγώ έκανα ότι συνεχίζω να διαβάζω, ότι δεν έκανε τίποτα. Προσγειωθήκαμε σε ταράτσα, ήταν εκεί η οικογένειά μου. Τα πήγε τόσο καλά...», περιέγραψε.

Το εντυπωσιακό μονόπετρο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

full bloom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις 15 Φεβ, 2019 στις 2:07 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ