Γεροβασίλη κατά «Μακεδόνων Πτολεμαίων»: «Ακροδεξιοί που ποντάρουν στην βία και τον φανατισμό» - iefimerida.gr

Γεροβασίλη κατά «Μακεδόνων Πτολεμαίων»: «Ακροδεξιοί που ποντάρουν στην βία και τον φανατισμό»

Η Όλγα Γεροβασίλη (Φωτο: INTIMENEWS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ακροδεξιοί κύκλοι καλούν σε συγκέντρωση ενόψει της αυριανής παρουσίας μου στην Πτολεμαΐδα για την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών της σχολής Πυροσβεστών», αναφέρει η κ. Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο τουίτερ.

«Ποντάρουν και πάλι στην βία, τον φανατισμό και την φασιστική εκτροπή», προσθέτει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αντιδρώντας σε όσα έγραψε η ομάδα «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» νωρίτερα στο Facebook.

pic.twitter.com/LIZyP14xYt

Συγκεκριμένα, οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» καλούσαν σε συγκέντρωση στη Σχολή Πυροσβεστικής, αναφέροντας ότι «στην ορκωμοσία θα είναι παρούσα μια κυρία που δεν πιστεύει ούτε σε Θεό ούτε σε πατρίδα» ενώ σε άλλο σημείο δήλωναν ότι «θα είμαστε εκεί για να θυμίσουμε την προδοτική σας στάση» αναφερόμενοι στην συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταία, η συγκεκριμένη εθνικιστική ομάδα διακινούσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες-αφίσες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με το ερώτημα εάν θα προδώσουν την Μακεδονία.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ