Το ΚΙΝΑΛ λέει «όχι» στο κάλεσμα Τσίπρα: Δεν είναι ούτε προοδευτικός, ούτε κεντροαριστερός - iefimerida.gr

Το ΚΙΝΑΛ λέει «όχι» στο κάλεσμα Τσίπρα: Δεν είναι ούτε προοδευτικός, ούτε κεντροαριστερός

Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κενό πέφτει -όπως αναμενόταν- το κάλεσμα Τσίπρα για μέτωπο των προοδευτικών δυνάμεων εναντίον της ακροδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού, ενόψει ευρωεκλογών, σε ό,τι αφορά στο Κίνημα Αλλαγής.

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Χαριλάου Τρικούπη και το ΚΙΝΑΛ απαντούν με κάθετα απορριπτικό τρόπο/ «Ο Τσίπρας δεν είναι ούτε κεντροαριστερός, ούτε προοδευτικός», έλεγαν στελέχη κοντά στη Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο iefimerida.gr.

Εσπευδαν, μάλιστα, να προσθέσουν με σκληρή γλώσσα ότι ο κ. Τσίπρας «είναι επικεφαλής ενός μορφώματος χωρίς πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα». Ενα μόρφωμα που «καλύπτει τον χώρο από την ακροδεξιά και την καραμανλική Δεξιά, μέχρι την ιδεοληπτική Αριστερά και... περιτρίμματα της Κεντροαριστεράς».

Για να καταλήξουν οι ίδιοι κύκλοι: «Δεν υπάρχει καμία πολιτική και προγραμματική βάση σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ