Φρίκη στις ΗΠΑ: Μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι σκότωσαν 5 συγγενείς τους -Τις βρήκαν με τα πτώματα σε διαμέρισμα - iefimerida.gr

Φρίκη στις ΗΠΑ: Μάνα και κόρη κατηγορούνται ότι σκότωσαν 5 συγγενείς τους -Τις βρήκαν με τα πτώματα σε διαμέρισμα

Το διαμέρισμα της φρίκης/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 45χρονη γυναίκα και η 19χρονη κόρη της κατηγορούνται ότι σκότωσαν πέντε συγγενείς τους, στο διαμέρισμά τους στο Μόρισβιλ της Πενσιλβάνια. Μάλιστα, ανάμεσα στα θύματά τους είναι και τρία παιδιά.

Η Σέινα Ντικρί και η κόρη της, Ντομινίκ, συνελήφθησαν για το άγριο φονικό. Νεκροί βρέθηκαν τα παιδιά της 45χρονης- οι Νάιρα Σμιθ (25 ετών) και Ντέιμον Ντικρί (13 ετών)- η αδελφή της Τζαμίλα Κάμπελ (42 χρονών) και οι 9χρονες δίδυμες κόρες της τελευταίας, Ιμάνι και Ερικα Αλεν. Στο μεταξύ, οι αρχές αναζητούν τον 17χρονο γιο της Κάμπελ, Τζόσουα, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Η Σέινα και η Ντομινίκ Ντικρί/ Φωτογραφία: AP

Ακόμη οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει πώς δολοφονήθηκαν τα θύματα, ούτε το κίνητρο των δύο γυναικών. Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι έξω από το διαμέρισμα είχαν μαζευτεί σκουπίδια και κανείς δεν απαντούσε όταν ο ιδιοκτήτης χτυπούσε το κουδούνι. Ετσι, ο τελευταίος ειδοποίησε τις αρχές.

Οταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα, καθώς σε ένα δωμάτιο υπήρχαν τα πέντε πτώματα, σε αποσύνθεση. Τριγύρω υπήρχαν σπασμένα γυαλιά και αναποδογυρισμένα έπιπλα. Μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν και η Σέινα Ντικρί με την κόρη της, που φαίνονταν να τα έχουν χαμένα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αρχικά είπαν στην αστυνομία ότι ένας άνδρας, ή άνδρες, σκότωσε τους συγγενείς τους και επιτέθηκε και στις ίδιες.

Αργότερα, η 45χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι όλη η οικογένεια ήθελε να πεθάνει και ισχυρίστηκε ότι ακόμη και τα παιδιά μιλούσαν για αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ