Η Rolex υπερήφανη χορηγός των Oscars 2019 - iefimerida.gr

Η Rolex υπερήφανη χορηγός των Oscars 2019

H Rolex υπερήφανη χορηγός των Όσκαρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες «πρωταγωνίστησαν» τα ρολόγια Rolex.

H Rolex, για τρίτη συνεχή χρονιά, από το 2017, επισημοποιεί τους ισχυρούς δεσμούς της με τον κινηματογράφο με την Ακαδημία Κινηματογράφου (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) ως Επίσημο Ρολόι των Oscars και Iδρυτικός Υποστηρικτής του Μουσείου της Ακαδημίας, που είναι υπό κατασκευή και θα εγκαινιαστεί μέσα στο 2019, με στόχο την διατήρηση της ιστορίας του κινηματογράφου.

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, με Rolex

Η Rolex με υπερηφάνεια υποστηρίζει την Ακαδημία Κινηματογράφου, αναγνωρίζοντάς την ως τον κορυφαίο θεσμό της κινηματογραφικής τέχνης.

Για την Rolex η Ακαδημία Κινηματογράφου είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την προώθηση και καλλιέργεια της τέχνης του κινηματογράφου.

Ο Αλεχάντρο Ινιαρίτου

Το 2019, η Rolex υποστηρίζει τα Oscars μέσω των διάσημων σκηνοθετών και Πρεσβευτών της, που θεωρούνται αυθεντίες στον τομέα τους και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία του κινηματογράφου. Τους βραβευμένους συνολικά με 57 βραβεία Oscars, την Kathryn Bigelow, τον James Cameron, τον Alejandro G. Iñárritu και τον Martin Scorsese.

Κατά τη διάρκεια της Απονομής των Βραβείων Oscars τελετής, προβλήθηκε μια ταινία μικρής διάρκειας που παρουσίαζε τους τέσσερις σκηνοθέτες να εμπνέουν δίνοντας συμβουλές και μεταδίδοντας τη γνώση τους στους δημιουργούς των μελλοντικών γενεών.

Kατά τη διάρκεια του μέρους της τελετής In Memoriam, αφιερωμένο στην μνήμη των ανθρώπων της έβδομης τέχνης που έφυγαν από τη ζωή το 2018, ο Διευθυντής Ορχήστρας Gustavo Dudamel, Πρεσβευτής της Rolex, διηύθυνε την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Los Angeles, με την οποία η Rolex διατηρεί στενούς δεσμούς για πολλά χρόνια.

Το Green Room της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ

Στα παρασκήνια του Dolby Theatre, η Rolex υποδέχεται στο ROLEX GREENROOM τους αστέρες που απονέμουν τα βραβεία στην τελετή των Όσκαρ, πριν βγουν στη σκηνή. Φέτος το ROLEX GREENROOM έχει θέμα τον θαυμάσιο υποβρύχιο κόσμο, μέρος της καμπάνιας Rolex Perpetual Planet που είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη της Rolex από το 1930 στις εξερευνητικές αποστολές, που έχουν σκοπό την προστασία του πλανήτη.

Ο Τζέιμς Κάμερον

Η Rolex και η μαγεία του κινηματογράφου
Η Rolex συνδέεται εδώ και δεκαετίες με την ιστορία του κινηματογράφου, μέσα από αμέτρητες θρυλικές ταινίες στις οποίες «πρωταγωνίστησαν» τα ρολόγια Rolex.

Ο Marlon Brandon στην ταινία «Αποκάλυψη Τώρα», o Paul Newman στην ταινία «Το Χρώμα του Χρήματος», στον «Τιτανικό» ο Bill Paxton είναι παραδείγματα θρυλικών χαρακτήρων που φορούσαν στον καρπό τους ιστορικά μοντέλα Rolex.

Η Κάθριν Μπιγκελόου

Τα ρολόγια της Rolex επιλέγονται συχνά από τους σκηνοθέτες για τις ανάγκες της ταινίας ή και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανήκουν στην προσωπική συλλογή των ίδιων των ηθοποιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οσκαρ 2019 Rolex Επίσημος Χορηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ