Ανέτρεψαν διαφορά 27 πόντων και κέρδισαν τους Γκρίζλις οι Κλίπερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Ανέτρεψαν διαφορά 27 πόντων και κέρδισαν τους Γκρίζλις οι Κλίπερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και βρέθηκαν να χάνουν με 27 πόντους λίγο πριν την λήξη της τρίτης περιόδου, οι Λος Αντζελες Κλίπερς πέτυχαν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα πλέι οφ του ΝΒΑ και επικράτησαν με 99-98 των Γκρίζλις στο Μέμφις και έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας.

Με επιμέρους σκορ 28-3 και δύο εύστοχες βολές στο τέλος του Κρις Πολ, οι Κλίπερς ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή και πλέον απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της Δύσης. Εύκολο έργο είχαν οι Λος Αντζελες Λέικερς απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς επικρατώντας με 103-88 των Ντένβερ Νάγκετς και έκαναν το 1-0 στη σειρά. Ο Κόμπι Μπράιαντ με 31 πόντους ήταν ο ηγέτης των «λιμνάνθρωπων», ενώ ο Αντριου Μπάινουμ πέτυχε τριπλ νταμπλ (10 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 10 τάπες).

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν 106-91 τους Γιούτα Τζαζ με 28 πόντους του Τόνι Πάρκερ και έκαναν το 1-0 στη σειρά, όπως και οι Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 83-74.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ