Η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ έβαλε μια φούστα της για φόρεμα; Τρελάθηκαν οι φαν της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η έγκυος Μέγκαν Μαρκλ έβαλε μια φούστα της για φόρεμα; Τρελάθηκαν οι φαν της [εικόνες]

Το ρούχο της Μέγκαν προκάλεσε σύγχυση. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ σίγουρα εντυπωσίασε τους θαυμαστές της τις τελευταίες ημέρες με την περιοδεία της στο Μαρόκο με τον πρίγκιπα Χάρι, επιλέγοντας για άλλη μία φορά να ντυθεί στην τρίχα.

Το μάυρο φόρεμα της Μέγκαν που προκάλεσε συζητήσεις

Όμως, μία από τις εμφανίσεις της προκάλεσε σύγχυση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος ήταν ένα μαύρο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Μέγκαν Μαρκλ την Δευτέρα, το οποίο έμοιαζε εκπληκτικά πολύ με την μίντι φούστα Givenchy που είχε φορέσει στο παρελθόν. Αυτό έκανε πολλούς αν πιστέψουν πως επρόκειτο για το ίδιο κομμάτι που αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Όπως αποδείχθηκε ανήκει στο δίδυμο σχεδιαστών Loyd/Ford

Με το απλό κόψιμό του στην λαιμόκοψη ήταν μια δίκαιη υπόθεση, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε πως το φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ, ήταν στην πραγματικότητα ένα φόρεμα, και μάλιστα από το διάσημο ντουέτο σχεδιαστών Loyd/Ford. Η εταιρεία ανάρτησε μια φωτογραφία του πλισέ φορέματος στον λογαριασμό τους στο Instagram την Τρίτη το πρωί, γράφοντας απλώς τα hashtags #loydford #meghanmarkle #black #pleateddress #duchessofsussex.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#loydford #meghanmarkle #black #pleateddress #duchessofsussex

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOYD / FORD (@loydfordus) στις 25 Φεβ, 2019 στις 10:31 μμ PST

Το φόρεμα μάλιστα πωλείται με έκπτωση στα 375 ευρώ από 500 ευρώ που είχε η αρχική τιμή, στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πολλοί όμως μπερδεύτηκαν και πίστεψαν πως επρόκειτο για την φούστα Givenchy που φόρεσε πριν από δύο μήνες σε επίσημη εμφάνισή της και πάλι

Να σημειωθεί πως το Givenchy φόρεμα η Μέγκαν Μαρκλ το είχε φορέσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη συνάντησή της με φοιτητές και ακαδημαϊκούς από την Ένωση Κοινοπολιτειακών Πανεπιστημίων.

Το φόρεμα και η φούστα μοιάζουν αρκετά και γι' αυτό πολλοί μπορεί να μπερδεύτηκαν

Φωτογραφίες: Splash New, AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ