«Ησυχία! Διακόπτεις! Τώρα μιλάω…»: Οταν η Μουτάφη τα... είπε στη Μουτίδου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ησυχία! Διακόπτεις! Τώρα μιλάω…»: Οταν η Μουτάφη τα... είπε στη Μουτίδου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μικρό μπάχαλο προκλήθηκε την ώρα της συνέντευξης της Ελισάβετ Μουτάφη.

Η ηθοποιός μιλούσε στους δημοσιογράφους, ωστόσο πιο πίσω της βρισκόταν η Σοφία Μουτίδου, η οποία επίσης μιλούσε σε (άλλους) δημοσιογράφους. Μιλούσε όμως τόσο έντονα που εμπόδιζε την Ελισάβετ Μουτάφη η οποία αποφάσισε να την βάλει στη θέση της.

«Ησυχία! Διακόπτεις! Τώρα μιλάω…Δεν μπορώ να μιλήσω…» γύρισε η Ελισάβετ Μουτάφη στην Σοφία Μουτίδου και… ξέσπασε σε γέλια αφού είναι χρόνια φίλες.

Η Ελισάβετ πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Τα ήθη και τα έθιμα εντός Σένγκεν» στην οποία πρωταγωνιστεί η Σοφία και αποκάλυψε πως με την ηθοποιό γνωρίζονται πολλά χρόνια και ανέφερε μεταξύ άλλων μία προσωπική τους στιγμή: «Ήμουν μαζί με τη Σοφία όταν μάθαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων ότι ήταν έγκυος στην Δημητρούλα και τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα… Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της Σοφίας αλλά και για μένα…»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ Σοφία Μουτίδου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ