Κρύβουν τον Ραγκούση –Δεν τον άφησαν να υπογράψει τη «Γέφυρα» - iefimerida.gr

Κρύβουν τον Ραγκούση –Δεν τον άφησαν να υπογράψει τη «Γέφυρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άκομψος τρόπος με τον οποίο το Μαξίμου επιχείρησε να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ με τη βοήθεια του «Δούρειου Ίππου» της «Γέφυρας», την οποία συναποτελούν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο), τα οποία περιφέρονται για να διασφαλίσουν θέσεις και ρόλους, φαίνεται ότι διέψευσε τις όποιες προσδοκίες του Μαξίμου.

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ιδιωτικώς ρίχνουν μέρος των ευθυνών για την αποτυχία της διεύρυνσης προς την Κεντροαριστερά σε συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος διαχειρίστηκε τον «διεμβολισμό» του ΚΙΝΑΛ κάνοντας αμετροεπείς δηλώσεις ότι «το ΚΙΝΑΛ δεν θα πάρει ούτε 3%».

Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open δήλωσε ότι «η προσέγγιση με το ΚΙΝΑΛ οφείλει να γίνει με προγραμματικούς όρους», αδειάζοντας ουσιαστικά τον Χ. Βερναρδάκη και υπενθυμίζοντας με νόημα τα δικά του βιώματα όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, στο παρελθόν, ακολουθούσε στρατηγική διεμβολισμού, στον μικρό τότε σε μέγεθος Συνασπισμό.

Παράλληλα, το Μαξίμου φαίνεται να αποσύρει από την «κυκλοφορία» πρόσωπα που εμπλέκονται στη συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης, που έχουν προκαλέσει με τη γενικότερη στάση τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, που πρωτοστατεί στη «Γέφυρα», δήλωσε σήμερα με έμφαση, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο «κ. Ραγκούσης δεν συνυπέγραψε τη διακήρυξη της κίνησης "Γέφυρα" που φιλοδοξεί να φέρει κοντά τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ