Ηταν όλοι εκεί -Ποιοι σπουδαίοι ηθοποιοί τίμησαν τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηταν όλοι εκεί -Ποιοι σπουδαίοι ηθοποιοί τίμησαν τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη [εικόνες]

Αννέτα Παπαθανασίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βραδιά αφιερωμένη στη Χρύσα Σπηλιώτη πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Γκλόρια.

Οι φίλοι κι οι συνεργάτες της ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέως οργάνωσαν μια εκδήλωση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που παρουσίασε η στενή της φίλη Αννέτα Παπαθανασίου, προβλήθηκε υλικό από τη δουλειά της και η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Πολλοί ηθοποιοί βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια για να τιμήσουν τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη στη φονική φωτιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018.

Επί σκηνής, για να μιλήσουν και να διαβάσουν κείμενά της, βρέθηκαν οι Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, Γιάννης Αναστασάκης, Θοδωρής Γκόνης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άσπα Τομπούλη, Αυγουστίνος Ρεμούνδος, Αγγελική Αντωνίου, Βασίλης Κατσικονούρης, Έλση Σακελλαρίδου, Κωνσταντίνα Ζηροπούλου, και Γεωργία Δεληγιαννοπούλου.

Δείτε ποιοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια για τιμήσουν τη μνήμη της Χρύσας Σπηλιώτη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΥΣΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ηθοποιοί μνήμη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ