Αλέξης Γεωργούλης: «Εχει πέσει πολλή λάσπη πάνω στο πρόσωπο του Σεφερλή» - iefimerida.gr

Αλέξης Γεωργούλης: «Εχει πέσει πολλή λάσπη πάνω στο πρόσωπο του Σεφερλή»

Ο Αλέξης Γεωργούλης. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα. Πέρασα πολύ ωραία χρόνια και γι΄αυτό θέλω πάντα να γυρίζω. Η μητέρα μου ζει εκεί, ο πατέρας μου έχει πεθάνει.

Κι όταν λέω Λάρισα δεν εννοώ μόνο την πόλη, αλλά τον Ολυμπο, τον Κίσσαβο, τον Αγιόκαμπο που έχει μια παραλία δεκατριών χιλιομέτρων. Εκεί περνούσα τα καλοκαίρια μου, μαζί με όλα τα παιδιά, σαν να ήταν δικός μας ο τόπος. Εχω κρατήσει φιλίες και άλλωστε, με δύο φίλους από το σχολείο έχουμε ανοίξει το μαγαζί με τα ρούχα στη Λάρισα. Αισθάνομαι 100% Λαρισαίος.

Σκέφτομαι τον γάμο, μου αρέσει, γιατί μου αρέσει η θαλπωρή του πυρήνα που δίνει η οικογένεια. Δεν έχουν βρεθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να το κάνω. Και γι΄αυτό φταίει η ζωή που κάνω και η κοινωνία στην οποία ζω. Αν ήμουν στη Λάρισα θα είχα κάνει οικογένεια και δεν θα το έβλεπα καθόλου αρνητικά. Απλώς είμαι σε έναν άλλον δρόμο.

Βρισκόμουν στην Αθήνα για διακοπές, συναντήθηκα τυχαία με την Ναταλία Δραγούμη, μου μίλησε για την θεατρική δουλειά που ναυάγησε και για το ότι έβρισκαν αντικαταστάτη του Σεφερλή. Την επομένη μου τηλεφώνησε ο παραγωγός Γιάννης Κεντ για το “Ζητείται ψεύτης”. Πήγα, τα συζητήσαμε, το ίδιο βράδυ έγινε και η ανακοίνωση. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι φίλοι μου μίλησαν για το τι είχε συμβεί κι ότι είχε πέσει πολλή λάσπη πάνω στο πρόσωπο του Σεφερλή....»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ