Η Μέγκαν Μαρκλ σαν λουλούδι -Με φλοράλ φόρεμα-όνειρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ σαν λουλούδι -Με φλοράλ φόρεμα-όνειρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις η Μεγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο.

Μετά την τουαλέτα Dior, η Δούκισσα του Κέμπριτζ συνάντησε τον βασιλιά Μοχάμεντ τον έκτο στην κατοικία του στο Ραμπάτ του Μαρόκου.

Φορώντας ένα αέρινο γαλάζιο φόρεμα με prints της σχεδιάστριας Καρολίνα Χερέρα, η Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσίασε πάλι με την επιλογή της να φορέσει κάτι πιο εξωτικό που να ταιριάζει με την κουλτούρα της αφρικάνικης χώρας.

Μάλιστα αν και το φόρεμα έχει παρουσιαστεί σε επίδειξη μόδας της σχεδιάστριας, θεωρείται πως αυτό που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη, καθώς το πρωτότυπο ήταν διάφανο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το φόρεμα πιστεύεται πως κοστίζει περίπου 3.222 λίρες, ενώ η επιλογή δεν ήταν τυχαία, καθώς η Καρολίνα Χερέρα είναι και η αγαπημένη της βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια.

Πάντως πέρα από το εντυπωσιακό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ, ο βρετανικός τύπος δεν σταμάτησε να αναρωτιέται για το που χάθηκε η πρίγκίπισσα Λάλα Σάλμα, η σύζυγος του Μοχάμεντ.

Κι αυτό γιατί η πρίγκιπισσα Λάλα Σάλμα όχι μόνο δεν παρευρέθηκε σε μία τόσο σημαντική συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά έχει να εμφανιστεί δημοσίως από το 2017, από τότε δηλαδή που επισκέφτηκε ένα μουσείο στο Ραμπάτ προς τιμήν του συζύγου της.

Αλλοι πιστεύουν πως η πριγκίπισσα Σάλμα έχει χωρίσει με τον βασιλιά Μοχάμεντ και «κρύβεται» κάπου στο Μαρόκο, ενώ άλλοι πιστεύουν πως ζει εξόριστη στις ΗΠΑ ή στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τζιά μαζί με την κόρη της πριγκίπισσα Λάλα.

Πάντως, το μαροκινό παλάτι δεν επιβεβαίωσε ποτέ το φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού, ενώ τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν επιλέξει να αγνοήσουν την εξαφάνιση της πριγκίπισσας από τη δημόσια ζωή.

Η επίσκεψη της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι του μαροκινού βασιλιά ήταν το τελευταίο μέρος της επίσκεψής τους στην αφρικάνικη χώρα κατά την διάρκεια της τριήμερης περιοδείας τους.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ