Oι 5 πανεύκολοι τρόποι να εξαφανίσεις την μυρωδιά του μαγειρεμένου ψαριού από την κουζίνα σου

Το ψάρι είναι μια πολύ υγιεινή τροφή και μάλιστα μπορεί να γίνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη θρεπτική αξία των ψαριών, αλλά όλοι θα συμφωνήσετε ότι η μυρωδιά που αφήνει στην κουζίνα είναι απίστευτα ενοχλητική.

Το ψάρι είναι ένα tricky τρόφιμο που θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση και προσοχή.

Οταν μαγειρευτεί, ακόμα κι όταν φαγωθεί, η μυρωδιά του μένει στα πιάτα και γενικότερα στην κουζίνα.

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι το πραγματικά φρέσκο ψάρι δεν μυρίζει.

Η μυρωδιά όμως έχει να κάνει και με τον τρόπο μαγειρέματος. Για παράδειγμα, το τηγάνισμα προκαλεί έντονη μυρωδιά, ωστόσο, άλλες τεχνικές, όπως το να βάλεις το ψάρι σε αλουμινόχαρτο ή χαρτί μπορεί να περιορίσει το πρόβλημα.

Διαβάστε τους 5 τρόπους για να εξαφανίσετε την μυρωδιά του μαγειρεμένου ψαριού από την κουζίνα στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μυρωδιά ψάρι κουζίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ