Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές στην Κρήτη - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αντιμετωπιστούν οι καταστροφές στην Κρήτη

Φωτογραφία Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αντιμετωπιστούν το συντομότερο οι καταστροφές στην Κρήτη και τα Χανιά, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter με αφορμή τις καταστροφές από την κακοκαιρία.

«Η Κρήτη και η ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Χανιά δοκιμάζονται πρωτόγνωρα από την ισχυρή κακοκαιρία. Ενημερώθηκα πριν λίγο από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη για τις εκτεταμένες καταστροφές. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αντιμετωπιστούν το συντομότερο», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Η Κρήτη και η ιδιαίτερη πατρίδα μου τα Χανιά δοκιμάζονται πρωτόγνωρα από την ισχυρή κακοκαιρία. Ενημερώθηκα πριν λίγο από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη για τις εκτεταμένες καταστροφές. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αντιμετωπιστούν το συντομότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ