Στάση στην Σούδα θα κάνει τα μεσάνυχτα ο Τράμπ με το Air Force One- Πηγαίνει να συναντήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν - iefimerida.gr

Στάση στην Σούδα θα κάνει τα μεσάνυχτα ο Τράμπ με το Air Force One- Πηγαίνει να συναντήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο πρόεδρος Τράμπ στο Air Force One- φωτογραφία AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση στην αεροπορική βάση της Σούδας αναμένεται να κάνει απόψε τα μεσάνυχτα το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, Air Force One, μεταφέροντας τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Βιετνάμ.

Το Air Force One αναμένεται να μετασταθμεύσει για περίπου μιάμιση ώρα στη βάση της Σούδας, προκειμένου να γίνει ο ανεφοδιασμός του αεροσκάφους. Στη συνέχεια το προεδρικό αεροσκάφος θα συνεχίσει το ταξίδι του προς το Βιετνάμ, όπου την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται να γίνει η σύνοδος Ηνωμένων Πολιτειών-Βόρειας Κορέας.

Ο κ. Τραμπ με το Air Force One είχε κάνει στάση στη Σούδα και στο παρελθόν, συγκεκριμένα στις 10 Ιουνίου του 2018, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ ταξίδευε στη Σιγκαπούρη και πάλι προκειμένου να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ