Υπέρ των κυρώσεων στον Μαδούρο η Γερμανία - iefimerida.gr

Υπέρ των κυρώσεων στον Μαδούρο η Γερμανία

Πλακάτ σε συγκέντρωση κατά της δικτατορίας του Νικολάς Μαδούρο / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφή θέση υπέρ της επιβολής κυρώσεων στον Νικολάς Μαδούρο έλαβε η Γερμανία, δια στόματος της εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Αντεμπαρ.

«Είμαστε υπέρ της επιβολής κυρώσεων που θα στοχεύουν τον Μαδούρο συγκεκριμένους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του, καθώς και υπέρ του να μη γίνει ακόμα χειρότερη η ζωή των πολιτών της Βενεζουέλας» δήλωσε η Αντεμπαρ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την προειδοποίηση του Αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο ότι η Ουάσινγκτον σκέφτεται να «περάσει στις πράξεις».

Ο Πομπέο κατήγγειλε τη δράση «μπράβων» του Νικολάς Μαδούρο, σχολιάζοντας τις επιθετικές ενέργειες των σωμάτων ασφαλείας, που χρησιμοποίησαν αληθινές σφαίρες κατά αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

Υπενθυμίζεται ότι από το Σάββατο πάνω από 100 στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας της Βενεζουέλας έχουν αυτομολήσει, περνώντας στην Κολομβία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ