Στέφανος Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει μέσα στο 2019 [εικόνες] - iefimerida.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει μέσα στο 2019 [εικόνες]

Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τρίτη θέση της λίστας με τα περισσότερα έσοδα τενιστών από έπαθλα το 2019 βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό τόσο από την νίκη του στο ATP Μασσαλίας, όσο και από το Australian Open όπου έφτασε στα ημιτελικά.

Ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε την Κυριακή τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του σε τουρνουά της ATP, νικώντας τον Κουκούσκιν στον τελικό της Μασσαλίας και λαμβάνοντας το ποσό των 110.655 ευρώ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει μέσα στο 2019 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πέρα από τα 110.665 ευρώ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε κερδίσει επιπλέον περίπου 766.000 ευρώ μέσα στο 2019, εξαιτίας της διάκρισης του στα ημιτελικά του Australina Open.
Έτσι έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περίπου 877.000 ευρώ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (2,6 εκ.) και τον Ραφαέλ Ναδάλ (1,3 εκ.).

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που έχει κερδίσει μέσα στο 2019 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ενδέκατος και βλέπει δεκάδα

Οσον αφορά την κατάταξη, εξαιτίας της μεγάλης νίκης του Ελληνα τενίστα στο ATP Μασσαλίας, ο Στέφανος Τσιτσιπά βρίσκεται για πρώτη φορά στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης, όντας μόλις 130 βαθμούς μακριά από την πρώτη δεκάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ