To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά - iefimerida.gr

To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά

To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά
Κώστας Φούζας

Με τα πρώτα Ford Ranger Raptor να αναμένονται στη χώρα μας το καλοκαίρι, η Ford Motor Ελλάς ανακοινώνει την τιμή διάθεσης στην Ελλάδα του κορυφαίου pick-up μοντέλου της.

Το σκληροτράχηλο Ford Ranger Raptor, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Ford Performance, είναι από σήμερα κιόλας διαθέσιμο για παραγγελία στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων Ford με τιμή που ξεκινά από τα 55.802 ευρώ με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό που συνοδεύεται από κορυφαία στοιχεία άνεσης και ασφάλειας. Το νέο Ford Ranger Raptor διατίθεται με τον κινητήρα πετρελαίου 2.0L EcoΒlue που αποδίδει 213 PS και 500 Nm ροπή και συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων.
Ο στάνταρ εξοπλισμός του νέου Ford Ranger Raptor περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: Αγωνιστικές αναρτήσεις Ford Performance (FOX), 6 επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης (Terrain Management), Κλείδωμα πίσω διαφορικού, Προβολείς Xenon και προβολείς ομίχλης LED εμπρός, 7 Αερόσακους (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικούς, οροφής και γονάτων οδηγού), Αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας, 4 Ηλεκτρικά παράθυρα, Ζάντες 17 ιντσών, Hλεκτρική κλειδαριά πόρτας καρότσας και πολλά ακόμη στοιχεία.

Με αφορμή την έναρξη των παραγγελιών του νέου Ford Ranger Raptor, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει επιπλέον προωθητικό πρόγραμμα για όσους το παραγγείλουν μέχρι τις 15 Μαρτίου.

To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά  | iefimerida.gr 0
To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά  | iefimerida.gr 1
To Ford Ranger Raptor στην ελληνική αγορά  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ford Ranger Raptor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ