Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει αποκριάτικο κυνήγι χαμένου θησαυρού - iefimerida.gr

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει αποκριάτικο κυνήγι χαμένου θησαυρού

«Το κυνήγι της χαμένης μάσκας»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το κυνήγι της χαμένης μάσκας» είναι ένα αποκριάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο των αποκρεών παρουσιάζουν ένα εορταστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, το Σάββατο 2 Μαρτίου (ώρα 12:00), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Η ομάδα thea-tree, μέσα από ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, βοηθά τα παιδιά να γνωρίσουν την ιστορία της Αποκριάς.

Ήθη και έθιμα περασμένων χρόνων και εποχών, η σημασία της μάσκας, ο βασιλιάς Καρνάβαλος και η Καθαρά Δευτέρα αποκαλύπτονται στο κυνήγι θησαυρού. Στη συνέχεια, οι μικροί φίλοι χορεύουν γύρω από το Γαϊτανάκι.

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

«Το κυνήγι της χαμένης μάσκας» το Σάββατο 2 Μαρτίου (ώρα 12:00), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα Τ: 210 3739651-2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ