Τραγικό: 4χρονος πέθανε από αιμορραγία όταν έσπασε μια κορνίζα και τραυματίστηκε από τα γυαλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Τραγικό: 4χρονος πέθανε από αιμορραγία όταν έσπασε μια κορνίζα και τραυματίστηκε από τα γυαλιά [εικόνα]

Ο 4χρονος Ορτέγκα με την μητέρα του. Φωτογραφία: GoFundMe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν σίγουρα η κακή στιγμή. Ένα 4χρονο αγόρι έχασε την ζωή του όταν μία κορνίζα έπεσε από τον τοίχο στο σπίτι της οικογένειας και τραυματίστηκε θανάσιμα από ένα θραύσμα γυαλιού.

Ο μικρός Αντριάν Ορτέγκα έπαιζε με τις δύο αδερφές του στο σπίτι τους στην Βόρεια Φιλαδέλφεια, όταν μια κορνίζα έπεσε από έναν τοίχο και ένα θραύσμα γυαλιού τον τραυμάτισε, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το περιστατικό στο People, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα ούτε το όνομα της μητέρας ούτε του παιδιού. Ωστόσο, η Αμάντα Βελέζ μίλησε για το περιστατικό μετά τον θάνατο του γιου της.

«Ήμουν στην τουαλέτα και άκουσα ένα δυνατό χτύπημα και στη συνέχεια το γυαλί που έσπασε. Άκουσα την μικρότερη κόρη μου, που είναι δύο ετών να ουρλιάζει» δήλωσε η Βελέζ στο WCAU.

HEARTBREAKING: At noon, we hear from Amanda Velez. She talked to @6abc about her 4 y/o son, Adrian Ortega, who died last night after falling on a piece of glass. pic.twitter.com/mKWEFpCzsh

Πρόσθεσε στο Fox News: «Τον άκουσα να ουρλιάζει ‘Μαμά’. Έτσι, έτρεξα αμέσως στο δωμάτιο που ήταν και τον βρήκα γεμάτο με γυαλιά. Όταν τον σήκωσα, είδα λίγο αίμα και έβαλα το χέρι μου επάνω του για να σταματήσω την αιμορραγία».

O 4χρονος Αντριάν Ορτέγκα με την μητέρα του Αμάντα Βελέζ

Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St. Christopher, όπου πέθανε στις 4:46 το απόγευμα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η Βελέζ δήλωσε στο Fox News πως ο μικρός χτυπήθηκε στο στομάχι και άρχισε να αιμορραγεί βαθιά. Περιέγραψε, μάλιστα, το περιστατικό ως ένα «φρικτό ατύχημα».

Η Βελέζ παράσχεσε τις πρώτες ανάγκες στο γιο της προτού τον πάει στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σταθεροποιήσουν. Σε ένα GoFundMe που δημιουργήθηκε για την οικογένεια από μια φίλη την Τζέσικα Βέγκα, έγραψε πως ο Ορτέγκα ήταν γεμάτος ζωή και ήθελε να γίνει πυροσβέστης. Πρόσθεσε ότι «κανένας γονέας δεν θα πρέπει ποτέ να βιώσει τον πόνο της ταφής του παιδιού του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής πιστεύει ότι ο θάνατος οφειλόταν σε ατύχημα. Όσο για την οικογένεια, η Βέγκα έγραψε πως οι δύο αδερφές του Ορτέγκα, ηλικίας 2 και 5 ετών «δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν έχουν πλέον αδερφό».

«Είχε όλη την ζωή μπροστά του» δήλωσε η μητέρα του στον τηλεοπτικό σταθμό. «Θα έκανα τα πάντα για να δώσω την ζωή μου και να είναι ο γιος μου εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ