Δεν είχε λεφτά για το ταξί και πρότεινε στον οδηγό να τον πληρώσει με... χασίς! - iefimerida.gr

Δεν είχε λεφτά για το ταξί και πρότεινε στον οδηγό να τον πληρώσει με... χασίς!

Δεν είχε λεφτά για το ταξί και πρότεινε στον ταξιτζή να τον πληρώσει με... χασίς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να πληρώσει σε είδος σκέφτηκε ένας 30χρονος γερμανός τον ταξιτζή που τον πήγαινε στο σπίτι του, όταν κατάλαβε ότι δεν είχε επάνω του λεφτά. Το «είδος», όμως που εννοούσε ο νεαρός, ήταν άρκετό για να το στείλει στα χέρια της αστυνομίας, αφού δεν ήταν τίποτα άλλο, πέρα από... χασίς!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μόναχο. Πρωταγωνιστής ένας μεθυσμένος 30χρονος γερμανός, ο οποίος μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι κατά τη διάρκεια του οποίου κατανάλωσε τόσο αλκοόλο, όσο να μην μπορεί να ξεχωρίσει τα όρια ανάμεσα στο νόμιμο και στο παράνομο, πήρε ένα ταξί για να γυρίσει σπίτι του.

Στη διαδρομή, όμως, αντιλήφθηκε, ότι δεν έχει επάνω του λεφτά. Προκειμένου, λοιπόν, να μην... αφήσει χρέη σκέφτηκε να προτείνει στον ταξιτζή να το πληρώσει με... χασίς!

Δυστυχώς για το νεαρό Γερμανό, ο ταξιτζής ούτε τις ίδιες συνήθειες μοιραζόταν, ούτε έδειξε και την παραμικρή επιείκεια, αφού κάλεσε αμέσως την Αστυνομία!

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν ερεύνησαν στη συνέχεια το σπίτι του στο Μόναχο όπου βρήκαν 31 φυτά ινδικής κάνναβης, 353 γραμμάρια μαριχουάνας, ζυγαριές και χασισέλαιο.

Αφού ξεμέθυσε, ο 30χρονος άνδρας εξήγησε ότι καλλιεργούσε τα φυτά για προσωπική του χρήση, για να μην εξαρτάται από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ