Και μετά τα Dior, με μαρινιέρα και σαφάρι τζάκετ η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνα]

Και μετά το Dior καφτάνι επέλεξε ένα κάζουαλ λουκ η Μέγκαν Μαρκλ.

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει αποφασίσει προφανώς ότι θα το πηγαίνει κρύο ζέστη στο Μαρόκο, φορώντας τα βράδια τα πιο επίσημα φορέματα που έχει και τα πρωινά τα πιο κάζουαλ λουκ που έχει κάνει από τη στιγμή που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ετσι, σήμερα, λίγες ώρες αφότου φόρεσε το κρεμ Dior καφτάνι με τα κεντήματα και τις χρυσές γόβες, έκανε το απόλυτα κάζουαλ λουκ: Μαύρο τζιν, μαρινιέρα και πράσινο τζάκετ J Crew Field Mechanic Jacket. Το λουκ συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι καστόρινα μποτάκια γιατί... μπορεί. Ναι, μπορεί -και το έχει αποδείξει- παρότι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της μπορεί με άνεση να ισορροπεί σε ψηλοτάκουνα.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στην τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας τους στο Μαρόκο. Κατά την άφιξή τους συναντήθηκαν με τον 15χρονο διάδοχο του θρόνου, γιο του βασιλιά του Μαρόκο, την επομένη συναντήθηκαν με ανήλικες οι οποίες ζουν στα βουνά, αλλά στηρίζονται από ένα βρετανικό ίδρυμα έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Χθες το απόγευμα Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκαν στη δεξίωση που δόθηκε στη βρετανική πρευσβευτική κατοικία.

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκαν έναν ιππικό όμιλο με σκοπό να μάθουν πώς βοηθά άτομα με προβλήματα να τα ξεπεράσουν μέσω της θεραπευτικής ιππασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ