Η Ολίβια Κόλμαν αποκαλύπτει πώς έκαναν τη σκηνή του σεξ με την Εμμα Στόουν -Το βρεγμένο σφουγγάρι - iefimerida.gr

Η Ολίβια Κόλμαν αποκαλύπτει πώς έκαναν τη σκηνή του σεξ με την Εμμα Στόουν -Το βρεγμένο σφουγγάρι

Ολίβια Κόλμαν και Έμμα Στόουν στην ταινία «The Favourite». Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου είναι ήδη μία από τις καλύτερες ταινίες του 2019, χάρη στην ερμηνεία της Ολίβια Κόλμαν αλλά και όλων των υπολοίπων ηθοποιών. Και τα Οσκαρ 2019 ήταν η επιβεβαίωση.

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Ολίβια Κόλμαν κατέκτησε το πρώτο της όσκαρ για την ερμηνεία της στο ρόλο της βασίλισσας Άννας στην ταινία «The Favourite», στο δράμα εποχής.

Η ταινία είναι οτιδήποτε άλλο από σοβαρή, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως μαύρη κωμωδία, και ασχολείται με δύο γυναίκες που αγωνίζονται να κερδίσουν την εύνοια της βασίλισσας.

Μέρος των προσπαθειών τους, οδηγεί σε μια ιδιαίτερα πικάντικη στιγμή, την οποία περιέγραψε η 44χρονη Ολίβια Κόλμαν στην εκπομπή «The Graham Norton Show».

Η Ολίβια Κόλμαν με το όσκαρ της για τον ρόλο της βασίλισσας Άννας στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite»

Η Βρετανίδα ηθοποιός βρήκε έναν αστείο τρόπο για μια δύσκολη σκηνή με την συμπρωταγωνίστριά της, Έμμα Στόουν.

Συζητώντας το τι συνέβη, είπε: «Η Έμμα Στόουν ανησυχούσε για μένα επειδή έπρεπε να με ψηλαφίσει κάτω από τα σεντόνια. Προκειμένου να αποφύγει να βρει κάτι που δεν έπρεπε... ρώτησα το τμήμα μακιγιάζ αν είχαν σφουγγάρι».

Η Κόλμαν έδειξε με τα δάχτυλά της τι έπρεπε να κάνει η Στόουν προτού προσθέσει: «Έβαλα ένα σφουγγάρι εκεί και είπα ‘Είναι εντάξει, υπάρχει ένα εμπόδιο, θα είσαι μια χαρά...’. Ήταν ένα βρεγμένο σφουγγάρι. Η Έμμα ψηλάφιζε το πόδι μου προς τα πάνω και το πρόσωπό της είχε μια περίεργη έκφραση όταν έφτανε στο ευαίσθητο σημείο. ‘Είναι εντάξει, είναι ένα σφουγγάρι, μην ανησυχείς’ της είπα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ