Έτσι θα είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulietta; - iefimerida.gr

Έτσι θα είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulietta;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To 2022 αναμένεται να λανσαριστεί η επόμενη γενιά του μικρομεσαίου ιταλικού μοντέλου.

Ανεξάρτητος σχεδιαστής μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση σχετικά με τη νέα Alfa Romeo Giulietta.

Με βάση λοιπόν τα σχέδια του Ιταλού σχεδιαστή, η νέα Alfa Romeo Giulietta θα αποκτήσει ένα αρκετά δυναμικό αμάξωμα, με σφηνοειδές εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και με κουπέ σχεδίαση για το πίσω μέρος. Χαρακτηριστικό του σχεδίου του κ. Giacchina αποτελούν και οι κρυμμένες στην πίσω κολώνα της οροφής χειρολαβές για τις πίσω πόρτες που χαρακτηρίζουν και την τωρινή Giulietta, ενώ οι ζάντες έχουν κλασσικό σχέδιο της Alfa Romeo.
Από εκεί και πέρα και εκτός των αισθητικών της αλλαγών, η νέα Giulietta θα λάβει τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης του Ομίλου FCA και πιο συγκεκριμένα, τον 3κύλινδρο 1.000άρη των 120 ίππων και τον 4κύλινδρο 1.300άρη των 150 και 180 ίππων. Αναμένεται επίσης η νέα μικρομεσαία Alfa να αποκτήσει και κάποιους είδους ηλεκτρική έκδοση, πιθανότατα μια με «ήπιο» υβριδικό σύστημα, που θα τη βοηθήσει να μειώσει κατανάλωση και ρύπους. Mέχρι το 2022, τη χρονιά που θα δούμε τη νέα Giulietta, οι Ιταλοί θα επικεντρωθούν στην κατηγορία των SUV.

Έτσι θα είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulietta;  | iefimerida.gr 0
Έτσι θα είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulietta;  | iefimerida.gr 1
Έτσι θα είναι η επόμενη Alfa Romeo Giulietta;  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Alfa Romeo Giulietta
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ