Οσκαρ 2019: Η Κένταλ Τζένερ πήγε γυμνή, εντελώς -Σοκαριστικά αποκαλυπτικό φόρεμα [εικόνες]

Την πιο αποκαλυπτική της εμφάνιση ever έκανε η Κένταλ Τζένερ, στα Οσκαρ 2019 και συγκεκριμένα στο πάρτι του Vanity Fair.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της απονομής των Οσκαρ, κερδισμένοι, χαμένοι και λοιποί σταρ πήγαν στο πιο hot πάρτι του Χόλιγουντ, αυτό που διοργανώνει το Vanity Fair.

Και με την τελευεταία της εμφάνιση στο εν λόγω πάρτι, αν υπήρχε ένα Οσκαρ για το πιο εξωφρενικό φόρεμα, το μοντέλο Κένταλ Τζένερ σίγουρα θα το κέρδιζε.

Το 23χρονο μοντέλο φρόντισε να επιδείξει τα καλλίγραμμα πόδια της με ένα φόρεμα που έκρυβε ελάχιστα τα γεννητικά της όργανα, στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair που στήθηκε μετά τα Οσκαρ 2019.

Το φόρεμα της Κένταλ Τζένερ αποτελούνταν ουσιαστικά από ένα αποκαλυπτικό κορμάκι – με μεγάλο άνοιγμα στο μπούστο – και δύο μακριά κομμάτια υφάσματος, που έπεφταν μπροστά και πίσω, στα γεννητικά της όργανα και στα οπίσθια. Το θέαμα από το πλάι ήταν τόσο γυμνό που προκαλούσε σοκ και απορίες.

Η Κένταλ Τζένερ συνοδευόταν στο πάρτι από τον πατέρα της, Κέιτλιν Τζένερ που φορούσε ένα χρυσό κοντό φόρεμα και λευκές γόβες.

Όσο για το φόρεμα της Κένταλ Τζένερ, είναι από την συλλογή του σχεδιαστή Rami Kadi για την άνοιξη του 2019, και παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Ο Kadi αποκάλυψε προηγουμένως στο Instagram πως το φόρεμα αποτελούνταν από ένα βελούδινο κορμάκι με κρόσσια από χάντρες και κρύσταλλα στους γοφούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rami Kadi (@ramikadi) στις 3 Φεβ, 2019 στις 2:46 πμ PST

Η Κένταλ Τζένερ μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά φορέματα, φροντίζοντας να επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της, είτε πρόκειται για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών είτε για μια έξοδο στο Παρίσι. Ήταν μόνο θέμα χρόνου να κάνει το ίδιο και στα Όσκαρ.

Φωτογραφίες: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ