Μεγάλη τουριστική επένδυση από Βούλγαρο επιχειρηματία στη Χαλκιδική - iefimerida.gr

Μεγάλη τουριστική επένδυση από Βούλγαρο επιχειρηματία στη Χαλκιδική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πράσινο φως έλαβε η υλοποίηση μεγάλης επένδυσης στη Χαλκιδική από την εταιρία ΛΗΚΥΘΟΣ Α.Ε., συμφερόντων Βούλγαρου επιχειρηματία.

Η επένδυση αφορά τη μετατροπή υφιστάμενου ξενοδοχειακού συγκροτήματος, του Likithos Hotel που κατασκευάστηκε το 1973 και λειτουργούσε μέχρι το 2017 ως ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 3 αστέρων, σε σύνθετο τουριστικό κατάλυμα που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο δυναμικότητας 165 κλινών, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες - βίλες δυναμικότητας 68 κλινών, κέντρου αναζωογόνησης και αισθητικής (spa) δυναμικότητας 100 ατόμων καθώς και διάφορα άλλα έργα υποδομών.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για την νέα μεγάλη τουριστική επένδυση και τα σχέδια της ΛΗΚΥΘΟΣ και που θα βρίσκεται το τουριστικό χωριό, που θα κατασκευαστεί σε έκταση 87,8 στρεμμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τουριστική επένδυση Χαλκιδική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ