6 λόγοι για τους οποίους μπορεί να αρρωσταίνεις πιο συχνά από τους άλλους - iefimerida.gr

6 λόγοι για τους οποίους μπορεί να αρρωσταίνεις πιο συχνά από τους άλλους

6 λόγοι για τους οποίους μπορεί να αρρωσταίνεις πιο συχνά από τους άλλους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύουμε μια περίοδο που οι περισσότεροι γύρω μας είναι άρρωστοι.

Σε μια καθημερινότητα που μας κρατά πολλές ώρες μακριά από το σπίτι, η ταλαιπωρίαπου μπορεί να φέρει μικρό πρόβλημα υγείας -όπως πχ. ένα κοινό κρυολόγημα-, δείχνει την αξεπέραστη αξία της καλής υγείας: που, όμως, μπορεί να θεωρείται δεδομένη.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής αυτοματοποιεί σε τέτοιο βαθμό τις κινήσεις μας, που ξεχνάμε την δώσουμε στον οργανισμό μας την δέουσα φροντίδα που χρειάζεται για να μας προστατεύει.

Αν αρρωσταίνετε συχνά εμφανίζοντας συμπτώματα όπως ρινική συμφόρηση, ρινόρροια, πονόλαιμο, βήχα, αποδυναμωμένη αίσθηση όσφρησης και γεύσης και πυρετό, τότε, μάλλον, πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τον συνολικό τρόπο ζωής σας.

Για κανέναν δεν είναι εύκολη μια καθημερινότητα που ξεκινά πολύ νωρίς το πρωί και τελειώνει αργά το βράδυ: γεμάτη υποχρεώσεις, στρες, απαιτήσεις, πίεση και κούραση.

Το τελευταίο που θέλουμε είναι να αρρωστήσουμε και να πέσουμε στο κρεβάτι μη μπορώντας να ανταπεξέλθουμε στους ρυθμούς της ζωής που ρέουν ανεξέλεγκτα.

Σε άρθρο που διαβάσαμε στο Insider, γιατροί μοιράζονται την άποψή τους για τους λόγους που μπορεί να σας κάνουν να αρρωσταίνετε συχνά.

Διαβάστε 6 λόγους για τους οποίους μπορεί να αρρωσταίνετε συχνά στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λόγοι ίωση κρυολόγημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ