Σοκ: Το Erasmus στην Αθήνα άλλαξε τον μητροκτόνο της Ισπανίας -Τεμάχισε τη μητέρα του και την έβαλε σε τάπερ - iefimerida.gr

Σοκ: Το Erasmus στην Αθήνα άλλαξε τον μητροκτόνο της Ισπανίας -Τεμάχισε τη μητέρα του και την έβαλε σε τάπερ

ο δράστης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ισπανία η υπόθεση του νεαρού Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ, ο οποίος αφού δολοφόνησε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ.

Ένας παιδικός του φίλος του δράστη, αποκάλυψε στην εφημερίδα «El espanol», ότι ο μητροκτόνος άλλαξε πολύ από τη στιγμή που επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο του φοιτητικού προγράμματος Erasmus.

«Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», λέει χαρακτηριστικά ο φίλος του.

«Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», προσθέτει ο ίδιος.

«Από τη στιγμή της επιστροφή του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας... άλλος, όπως αφηγείται ο φίλος του. «Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο».

Σημειώνεται ότι στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ