Ποια διάσημη ηθοποιός... γέρασε πριν την ώρα της; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια διάσημη ηθοποιός... γέρασε πριν την ώρα της; [εικόνες]

Ποια διάσημη ηθοποιός γέρασε πριν την ώρα της; [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν μη τι άλλο η μεταμόρφωση της συγκεκριμένης ηθοποιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πέρα για πέρα πετυχημένη, αφού είναι σχεδόν αδύνατο να την αναγνωρίσει ο οποιοσδήποτε! Ακόμη και τα μάτια της που είναι από τα ομορφότερα του Χόλιγουντ δύσκολα την προδίδουν...

Η ηθοποιός που το 2007 είχε μεταμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Stardust 3 όπου συμμετείχε, δεν είναι άλλη από τη Μισέλ Φάιφερ!

Οι χολιγουντιανοί σταρ μας έχουν συνηθίσει άλλωστε στις μεταμορφώσεις και έχουν αποδείξει ότι δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους προκειμένου να ανταποκριθούν επαρκώς στους ρόλους τους.

Η λάμψη και τα νιάτα της Φάιφερ «κρύφτηκαν» κάτω από μεγάλες ποσότητες μέικ - απ και σιλικόνης, προκειμένου να γίνει δυνατό, το σχεδόν αδύνατο, να μοιάζει δηλαδή άσχημη και γερασμένη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ