Εγκλημα στη Ρόδο: Τώρα οι Αρχές αναζητούν το βίντεο του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Τώρα οι Αρχές αναζητούν το βίντεο του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως καθημερινά, σχετικά με το έγκλημα στη Ρόδο και την υπόθεση βιασμού της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

Το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της, από τους τρεις νεαρούς αναζητά η Ασφάλεια Ρόδου.

Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε.

Στη συνέχεια, όπως αποκαλύφθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 21χρονη άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα, με όπλο αυτό το βίντεο.

Οι αρχές περιμένουν να ανοιχθεί το laptop της φοιτήτριας προκειμένου να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της, αλλά και τη δολοφονία της. Υπάρχει σε εξέλιξη μια προκαταρκτική εξέταση με εντολή εισαγγελέα για την υπόθεση του βιασμού, ενώ η αστυνομία έχει ήδη λάβει καταθέσεις από φίλες της Ελένης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ