Ο Μέσι γράφει ιστορία: Εφτασε τα 50 χατ τρικ στην καριέρα του! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι γράφει ιστορία: Εφτασε τα 50 χατ τρικ στην καριέρα του! [βίντεο]

Ο Λιονέλ Μέσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιονέλ Μέσι από άλλον πλανήτη!

Με απίστευτη εμφάνιση από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε το 50ο χατ τρικ και μοίρασε μία ασίστ, η Μπαρτσελόνα απέδρασε με το διπλό (2-4) από την έδρα της Σεβίλλης και έκανε βήμα τίτλου στην Primera Division.

Με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει… όργια, η Μπαρτσελόνα έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Σεβίλλης (2-4), αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Ο Αργεντινός σημείωσε χατ-τρικ, μοίρασε μία ασίστ και οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή, που ισοδυναμεί με… μισό τίτλο.

Οι «νερβιονένσες» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο 22’ με τον Χεσούς Νάβας, ωστόσο δεν το χάρηκαν για πολύ καθώς ο Μέσι απάντησε 4 λεπτά αργότερα (26’) με καταπληκτικό βολ-πλανέ μετά από γύρισμα του Ράκιτιτς.

Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμά τους στο 42’ με τον Μερκάδο να εκτελεί τον Τερ Στέγκεν μετά από ωραία ομαδική συνεργασία. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Ματσίν είναι ικανή να κόψει βαθμούς από τους «μπλαουγκράνα», ανέλαβε δράση ο Μέσι.

? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? ? ? ? ?
? Otro día en la oficina para Leo #Messi ... y van...
pic.twitter.com/S2p7s3KTR8

Ο 31χρονος επιθετικός ισοφάρισε σε 2-2 στο 67’ με πανέμορφο σουτ με το δεξί, ενώ στο 85’ ολοκλήρωσε την ανατροπή της ομάδας του με έξοχο τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον Βάτσλικ για το 2-3 και σημείωσε το 50ό χατ-τρικ στην καριέρα του.

Η παράσταση του «θαυματουργού» Αργεντινού ολοκληρώθηκε στο 93’, όταν σέρβιρε στον Σουάρες, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-4 με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

To χθεσινό χατ τρικ του Μέσι:

Τα 50 χατ τρικ στην καριέρα του Μέσι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι Μπαρτσελόνα γκολ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ