«Βυθίστηκε» στο χιόνι το Πήλιο -Εως 1,5 μέτρο, έψαχναν τα αυτοκίνητά τους [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

«Βυθίστηκε» στο χιόνι το Πήλιο -Εως 1,5 μέτρο, έψαχναν τα αυτοκίνητά τους [εικόνα & βίντεο]

Αυτοκίνητα θάφτηκαν στο χιόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οχι μόνο η μετακίνηση, αλλά ακόμη και ο εντοπισμός των παρκαρισμένων αυτοκινήτων αποτέλεσε ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή στο Πήλιο την Κυριακή, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ωκεανίς».

Το Πήλιο βυθίστηκε στο χιόνι, καθώς χιόνιζε όλο το βράδυ του Σαββάτου, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαρά προβλήματα. Από τον Άνω Βόλο και πάνω, προς το Πήλιο, τα πάντα έχουν καλυφθεί από το παχύ στρώμα χιονιού και τα μηχανήματα της περιφέρειας δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, ιδιαίτερα στον οδικό άξονα Βόλου-Πορταριάς-Χανίων-Ζαγοράς, όπου το χιόνι έφθασε το 1,5 μέτρο και από τους εκχιονισμούς έχει δημιουργηθεί "τείχος χιονιού" που ξεπερνά τα 2 μέτρα και καθιστά δύσκολη την κίνηση των αυτοκινήτων. Παρόμοιο το σκηνικό και στον νότιο οδικό κλάδο μέσω Τσαγκαράδας, όπως και στο νότιο Πήλιο προς Αργαλαστή, Λαύκο και Προμύρι που εκχιονίζονται οι δρόμοι, παρά την έντονη χιονόπτωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Στην Πορταριά το χιόνι έχει φθάσει τα 20 εκατοστά,στα Χάνια ξεπέρασε το 1,5 μέτρο και στις Αγριολεύκες στο χιονοδρομικό κέντρο το ύψος του χιονιού φθάνει τα δύο μέτρα, αλλά παραμένει κλειστό και σήμερα λόγω της χιονοθύελλας που επικρατεί και των σφοδρών ανέμων.

Την κατάσταση αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο η φωτογραφία και το βίντεο που αναδημοσίευσε το meteo, από τα Χάνια και τη Ζαγορά.

Μια μικρή δυσκολία έχουν οι κάτοικοι στη Ζαγορά Πηλίου καθώς θα πρέπει να ψάξουν λίγο παραπάνω να βρουν τα αυτοκίνητά τους σήμερα!
Φωτογραφία του Γιάννη Αντωνίου. #Ωκεανις pic.twitter.com/1t7YUimDFm

Αποχιονισμός στα Χάνια Πηλίου σήμερα! Βίντεο του Panagiwths Mrks pic.twitter.com/39XyhCcWwo

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ