Στοίχημα: Πολλά γκολ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βαθμολογία Super League μοιάζει να... ξεκαθαρίζει, αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

Έτσι, σήμερα ξεχωρίζει το Clasico της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, για την 23η αγωνιστική. Η Τούμπα αναμένεται κατάμεστη και η αγωνία ανεβαίνει στο κατακόρυφο. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη για την πεντάδα. Φυσικά, στο ντέρμπι παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο, όπως το γόητρο. ΠΑΟΚ και Άρης συναντιούνται μετά από χρόνια στην Τούμπα, για τη Σούπερ Λιγκ, και η μεταξύ τους αναμέτρηση κλέβει την παράσταση και καθηλώνει το ελληνικό κοινό!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ, το κλίμα πάει από το καλό στο... καλύτερο. Οι «Ασπρόμαυροι» μόνο με αυτοκτονία θα χάσουν το πρωτάθλημα, και πλέον κυνηγάνε το αήττητο! Το ντέρμπι με τον Άρη είναι από τα πιο δύσκολα στο δρόμο για αυτό το επίτευγμα, και ο «Δικέφαλος» θέλει να το... καθαρίσει. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Άκπομ δύσκολα θα χάσει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, ενώ σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Μπίσεσβαρ και Ζαμπά. Το ίδιο ισχύει και για τον Μαουρίτσιο, στο χώρο του κέντρου. Επίσης, η πεντάδα της άμυνας δύσκολα θα αλλάξει. Φυσικά, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πληθώρα λύσεων και ως εκ τούτου, πολλούς ευχάριστους «πονοκεφάλους». Ο κόσμος των γηπεδούχων είναι ενθουσιασμένος με τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς και με την απόδοση της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εμφατική... «πεντάρα» στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, και θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του. Η νίκη στο ντέρμπι της πόλης αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τον «Δικέφαλο».

Την κυριαρχία του ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να αμφισβητήσει ο Άρης, στο μεγάλο ματς της Τούμπας. Οι «Κιτρινόμαυροι» επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν, και τώρα βρίσκονται στην πέμπτη θέση. Τον τελευταίο καιρό, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρουσιάζει καλό πρόσωπο και έχει κάνει ντεμαράζ στη βαθμολογία. Το νικηφόρο σερί τους σταμάτησε κόντρα στον Πανιώνιο, όπου έπαιζαν από νωρίς με δέκα παίκτες. Ο Μπάσα είναι τιμωρημένος για το ντέρμπι, αλλά ο Σιώπης επιστρέφει στη δράση. Δεληζήσης και Τόνσο μάλλον δεν θα προλάβουν να αγωνιστούν βασικοί, ενώ πρόβλημα έχει και ο Φετφατζίδης. Παρόλα αυτά, ο Άρης διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ώστε να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στην Τούμπα. Το ματς, εκτός των άλλων, έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία για τους φιλοξενούμενους. Να σημειωθεί, πως ο Θόδωρος Καρυπίδης θα είναι αρχηγός της «κιτρινόμαυρης» αποστολής. Ο Άρης έχει πίστη στις δυνάμεις του και πάει για να βάλει εμπόδια στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ.

Εκτίμηση: Το Clasico της Θεσσαλονίκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον και ανεβάζει τη «θερμοκρασία». Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις στον «άσο» δεν ικανοποιούν. Ο Άρης έχει τα φόντα να σταθεί αντάξιος των περιστάσεων, και μπορεί να βρει σκορ, όπως και στο αντίστοιχο ντέρμπι του κυπέλλου. Η ποιότητα αμφότερων των ομάδων, προμηνύει μια θεαματική αναμέτρηση. Θεωρούμε ότι θα σημειωθούν πολλά γκολ, και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το βίντεο του Betarades.gr για το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη:


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αρης ΠΑΟΚ στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ