Οι Ρότσιλντ κάνουν νέα «απόβαση» στη Γερμανία - iefimerida.gr

Οι Ρότσιλντ κάνουν νέα «απόβαση» στη Γερμανία

Ο Αλεξάντρ ντε Ρότσιλντ (αριστερά) και ο Νταβίντ ντε Ρότσιλντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γνωστή δυναστεία των Ρότσιλντ ενισχύει την παρουσία της στη Γερμανία, εγκαινιάζοντας την παροχή υπηρεσιών σε πλούσιους ιδιώτες και μπαίνοντας στον τομέα του wealth management.

Σήμερα η τράπεζα της οικογένειας, η Rothschild & Co, διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία και κεφάλαια που ξεπερνούν τα 3,4 δισ. ευρώ στη Γερμανία, όμως αυτή η δραστηριότητα φαίνεται πως μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την προσέλκυση νέων πελατών και την επέκταση σε νέες δραστηριότητες. Για τον σκοπό αυτό η τράπεζα στρατολογεί πολύπειρα στελέχη από ανταγωνιστές της, προκειμένου να ενισχύσει το δυναμικό της στη Φρανκφούρτη.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για τα νέα σχέδια της οικογένειας, πώς ξεκίνησε η δυναστεία των Ρότσιλντ και πώς καταφέρνει να περιλαμβάνεται στις ισχυρές δυνάμεις του πλανήτη τα τελευταία 200 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρότσιλντ Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ