Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα - iefimerida.gr

Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα

Η σωστή περιποίηση του προσώπου εξασφαλίζει τη λάμψη του/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, οι θυελλώδεις άνεμοι και η υγρασία δεν μπορούν παρά να επηρεάζουν σημαντικά την επιδερμίδα μας.

Aυτές τις ημέρες, οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές και σχολαστικές με την ενυδάτωσή της. Η πρώτη ένδειξη ότι η επιδερμίδα δεν αναπνέει είναι η ξηρότητα -η οποία εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του δέρματος -κι όχι μόνο στο πρόσωπο.

Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε στο πρόσωπο και το σώμα σούπερ ενυδατικά προϊόντα και μάλιστα να τα ανανεώνουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι πολύ πιθανό, παρά την σχολαστική περιποίηση -ιδίως στο πρόσωπό μας-, να εμφανίσουμε ξηροδερμία η οποία γίνεται ακόμα πιο εμφανής όταν βαφόμαστε.

Υπάρχει ένα προϊόν που κάνει πιο έντονη την ξηρότητα στο πρόσωπο. Είναι σχεδόν απαγορευτικό για τις γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα.

Το προϊόν ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ