Ο απίστευτος λόγος που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε αστράψει χαστούκι στον πρώην της σε μπαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο απίστευτος λόγος που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε αστράψει χαστούκι στον πρώην της σε μπαρ [βίντεο]

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνη έμεινε η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο Κώστας Τσουρός, ρώτησε την ηθοποιό: «Ποιος είναι ο χειρότερος τσακωμός που έχει συμβεί σε σχέση σου για τον οποίο ντρέπεσαι ακόμη και σήμερα;».

Ετσι η αγαπητή ηθοποιός αποκάλυψε ένα κρυφό περιστατικό που κανείς μέχρι στιγμής δεν γνώριζε.

«Ντρέπομαι ακόμη και σήμερα… ήμουν παντρεμένη στο πρώτο μου γάμο και ο σύζυγος μου, επειδή είχαμε τσακωθεί, φλέρταρε στο «Rock ‘n’ Roll» μπροστά μου γιατί ήθελε να με πικάρει. Ήμασταν και οι δυο αυθόρμητοι άνθρωποι και λίγο… δυναμικοί και το έκανε επίτηδες βέβαια και του άστραψα ένα χαστούκι κι έφυγα. Αυτό νομίζω δεν θα ήθελα να το θυμάμαι αλλά με αναγκάσατε», είπε με την Ναταλία να μένει «παγωτό».

«Όχι ρε παιδιά, έχουμε πει όχι βία στις γυναίκες αλλά ούτε και τους άντρες. Ρε παιδιά δεν χτυπάμε τους ανθρώπους. Δε θέλει όμως να το θυμάται είπε η κοπέλα, δεν θέλει», είπε η παρουσιάστρια.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ