Τένις: Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Open Μασσαλίας και πάει για τίτλο! [βίντεο] - iefimerida.gr

Τένις: Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Open Μασσαλίας και πάει για τίτλο! [βίντεο]

Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βήμα μακριά από τον δεύτερο τίτλο της επαγγελματικής του καριέρας βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας.

Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε στον σημερινό (23/2) ημιτελικό την αντίσταση του Βέλγου Νταβίντ Γκοφέν (Νο 24 στον κόσμο) με 7-6, 6-2 και πλέον το τελευταίο... εμπόδιο είναι ο 30χρονος Μιχαϊλ Κουκούσκιν από το Καζακστάν, Νο 50 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος νωρίτερα επιβλήθηκε του νεαρού Γάλλου Ιγκό Ιμπέρ με 6-4, 6-4.

Το ισορροπημένο πρώτο σετ έδωσε τη θέση του σε ένα τάι-μπρέικ στο οποίο ο Έλληνας τενίστας κυριάρχησε απόλυτα και το κέρδισε με 7-1. Με... κεκτημένη ταχύτητα στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν άφησε περιθώρια στον Γκοφέν, κερδίζοντας εύκολα το δεύτερο σετ και παίρνοντας το εισιτήριο για τον αυριανό (24/2) τελικό, που είναι προγραμματισμένος για τις 3 μ.μ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ