Δύο «λησταρχίνες» αναστάτωσαν τα Τρίκαλα - iefimerida.gr

Δύο «λησταρχίνες» αναστάτωσαν τα Τρίκαλα

Δύο «λησταρχίνες» αναστάτωσαν τα Τρίκαλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αλλοδαπές γυναίκες προσπαθεί να συλλάβει η Αστυνομία στα Τρίκαλα, οι οποίες έκαναν μία ληστεία, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν και ένα κοσμηματοπωλείο και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες.

Οι δύο γυναίκες λήστεψαν τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος, ενώ νωρίτερα είχαν μπει και σε ένα κοσμηματοπωλείο με σκοπό να κλέψουν χρυσαφικά. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που τις υποπτεύθηκε με την είσοδό τους στο μαγαζί και δεν έβγαλε τα κοσμήματα από τις προθήκες. Μάλιστα, τις ανάγκασε διακριτικά να φύγουν. Όμως, οι δύο Βουλγάρες δεν ήθελαν να φύγουν άπρακτες από τα Τρίκαλα κι έτσι μπήκαν σε ένα διπλανό κατάστημα ειδών αξεσουάρ.

Ο ιδιοκτήτης δέχθηκε βίαιη επίθεση από τις γυναίκες την ώρα που τους έδειχνε τα εμπορεύματά του, τον έριξαν στο δάπεδο και πριν προλάβει να αντιδράσει, άρπαξαν από την τσέπη του περίπου 1.000 ευρώ! Αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν.

«Επίσκεψη» από τρεις άγνωστους κακοποιούς με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους δέχθηκε μέρα- μεσημέρι ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στη Ζωοδόχο Ιωαννίνων! Οι δράστες τους ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικού όπλου και μαχαιριού και άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, έναν υπολογιστή και τρία κινητά. Αμέσως μετά, έδεσαν τους ιδιοκτήτες και έφυγαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ