Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε δεν θα ξεκουράσει τον Σουάρες - iefimerida.gr

Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε δεν θα ξεκουράσει τον Σουάρες

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απρόθυμος στο ενδεχόμενο να ξεκουράσει τον Λουίς Σουάρες, παρόλο που γνωρίζει ότι ο Ουρουγουανός στράικερ είναι εκτός φόρμας, κι αιτία γι΄ αυτό είναι το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο αγώνες εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης τις επόμενες οκτώ ημέρες.

Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος, που έχει 7 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης και 9 από τη «βασίλισσα», θα επισκεφθεί σήμερα (23/2) την τέταρτη Σεβίλη, πριν τη ρεβάνς με τη Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα ακολουθήσει το Clasico.

Όπως παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, οι Καταλανοί βιώνουν πτώση της φόρμας τους τον Φεβρουάριο. Αυτό συμβαίνει και φέτος, καθώς μέχρι στιγμής έχουν νικήσει έναν αγώνα και παραχώρησαν τέσσερις ισοπαλίες κατά το δεύτερο μήνα του 2019. Μερικοί παίκτες της «Μπάρτσα», συμπεριλαμβανομένου του Σουάρες και του Λιονέλ Μέσι, δεν διάγουν τις καλύτερες στιγμές τους την εφετινή περίοδο, καθώς η κόπωσή τους είναι εμφανής: ο Μέσι σκόραρε σε εννέα διαδοχικές εμφανίσεις από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, έκτοτε όμως βρήκε δίχτυα μόνο μια φορά, ενώ ο Σουάρες ακόμη δεν έχει σημειώσει γκολ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος Φεβρουαρίου.

«Θα έχουμε τρία πραγματικά σκληρά παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες, οπότε θα πρέπει να σκεφτούμε το ροτέισον. Γνωρίζουμε πόσο θα μας κόστιζε ένας τραυματισμός σε αυτό το στάδιο», δήλωσε ο Βαλβέρδε σε συνέντευξη Τύπου χθες (22/2). Τα σχέδιά του, πάντως, δεν περιλαμβάνουν ξεκούραση του Σουάρες, παρότι ο 32χρονος Ουρουγουανός δέχεται κριτική μετά από την κακή εμφάνιση στο 0-0 της Μπαρτσελόνα με τη Λιόν στη Γαλλία, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τις ενδείξεις ότι ο παίκτης θα μπορούσε να επωφεληθεί από μια μικρή ανάπαυση, ο Βαλβέρδε δήλωσε ότι θα ήταν δύσκολο να κάνει κάτι τέτοιο, αφού η σεζόν βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ