Συγχαρητήρια Λαβρόφ σε Κατρούγκαλο για την ανάληψη του Υπουργείου Εξωτερικών - iefimerida.gr

Συγχαρητήρια Λαβρόφ σε Κατρούγκαλο για την ανάληψη του Υπουργείου Εξωτερικών

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος (Φωτογραφία: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα θερμά του συγχαρητήρια εξέφρασε στον Γιώργο Κατρούγκαλο, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ, για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Στην επιστολή που απέστειλε ο κ. Λαβρόφ, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι στη Ρωσία εκτιμούν τη συμβολή του κ. Κατρούγκαλου στην ανάπτυξη του ρωσοελληνικού διαλόγου σε όχι απλές διεθνείς συνθήκες, σύμφωνα με πηγές από τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα.

Ο Ρώσος υπουργός εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για το έργο του κ. Κατρούγκαλου ως Συμπροέδρου της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής για την Οικονομική, Βιομηχανική, Επιστημονική και Τεχνολογική Συνεργασία.

Ο κ. Λαβρόφ τονίζει επίσης ότι η θετική παρακαταθήκη που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των συνομιλιών στο ανώτατο επίπεδο στη Μόσχα το Δεκέμβριο του 2018 θα επιτρέψει να προωθηθεί σημαντικά η διμερής συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Την επιστολή παρέδωσε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο ο Ρώσος πρέσβης στην Αθήνα Αντρέι Μάσλοβ κατά τη δεξίωση στη ρωσική πρεσβεία για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ