Το πάμφθηνο κόλπο για να αφαιρέσετε κερί από ύφασμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πάμφθηνο κόλπο για να αφαιρέσετε κερί από ύφασμα [εικόνες]

Πώς να αφαιρέσετε το κερί από το ύφασμα. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το απίστευτα απλό κόλπο για να αφαιρέστε το κερί από τα υφάσματα, χρησιμοποιώντας μόνο ένα σίδερο, χαρτοπετσέτες και ένα μαχαίρι, αποκάλυψε μια γυναίκα στο διαδίκτυο και φυσικά όλοι την επαίνεσαν.

Η σελίδα στο Facebook «Soul Sisters» μοιράστηκε το βίντεο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το οποίο δείχνει μια ανώνυμη Αμερικανίδα που μοιράζεται το κόλπο της για το καθάρισμα του κεριού. Στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι τόσο εύκολο και φτηνό».

Το κόλπο, το οποίο είναι ιδανικό για την αφαίρεση κεριού από ύφασμα, θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων από τα καθαριστικά.

Η άγνωστη γυναίκα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, λέει ότι κάλεσε μια εταιρεία για να της καθαρίσει την υφασμάτινη καρέκλα, αλλά όταν της είπαν τι σχεδίαζαν να κάνουν, αποφάσισε να το δοκιμάσει η ίδια δωρεάν.

Αρχικά η γυναίκα χτρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να αφαιρέσει το περιττό κερί

Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι βουτύρου και ένα σίδερο, η γυναίκα είναι σε θέση να αφαιρέσει τον τεράστιο λεκέ από την υφασμάτινη καρέκλα.

Κατ’ αρχάς, συνιστά να αφήσετε το κερί να στεγνώσει τελείως επάνω στο ύφασμα. Στη συνέχεια, ξεκινά να ξύνει απαλά με το μαχαίρι το πλεονάζον κερί χρησιμοποιώντας το μαχαίρι. Κατόπιν, παίρνει δύο χαρτοπετσέτες και τις τοποθετεί επάνω στο λεκέ.

Χρησιμοποιώντας ένα καυτό σίδερο, αρχίζει να σιδερώνει πάνω από το κερί, με αυτό να λιώνει στην χαρτοπετσέτα. Στην συνέχεια, παίρνει μια άλλη καθαρή χαρτοπετσέτα και επαναλαμβάνει την διαδικασία.

Και μετά σιδέρωσε πάνω από μια χαρτοπετσέτα, με αποτέλεσμα το κερί να κολλήσει σε αυτήν

Όπως λέει:« Απλά συνεχίστε να το κάνετε μέχρι να φύγει όλο το κερί».

Ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα, ακούγεται να λέει:« Ναι, έφυγε, είναι καθαρό».

Άλλοι χρήστες σχολίασαν το βίντεο με τις συμβουλές τους. Μία έγραψε: «Η μαμά μου το κάνει χρόνια αυτό για να βγάλει όλο το λίπος από τα ρούχα» και μια άλλη ανέφερε: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές σου. Θα τις ακολουθήσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ