Το συγκινητικό μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για την κόρη του που μόλις ήρθε στην ζωή [εικόνα] - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Υπάτιου Πατμάνογλου για την κόρη του που μόλις ήρθε στην ζωή [εικόνα]

Υπάτιος Πατμάνογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γονείς το μεσημέρι της Παρασκευής έγιναν ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η σύζυγός του Εμμανουέλα Βογιατζή.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Εμανουέλα έφερε στο φως ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο χαίρει άκρας υγείας, σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αττικής.

Ο Υπάτιος λίγο μετά τον τοκετό ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στα social media, αναφέροντας πως σήμερα μαζί με την κόρη του γεννήθηκε και εκείνος.

«Μαζί με εσένα σήμερα γεννήθηκα κι εγώ.... Πίστη στον Θεό υπομονή, επιμονή, αγάπη στον πλησίον και το θαύμα δεν αργεί να έρθει.... Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας».

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια περίπου, παραμονές Καθαράς Δευτέρας στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας συνέβη ένα σοκαριστικό τροχαίο στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός της Porsche, η οποία ουσιαστικά προκάλεσε το τροχαίο και η 33χρονη σύζυγος με τον 3χρονο γιο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο οδηγός της Porsche Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο υπαίθριο πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα 320 χλμ. την ώρα και να προσκρούσει πρώτα στο σταθμευμένο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου και στη συνέχεια στο μικρό κτίσμα με τις τουαλέτες. Μέσα στο όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου βρίσκονταν η σύζυγός του και ο τριών ετών γιος τους. Η οικογένεια ταξίδευαν προς το πατρικό του Πατμάνογλου για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα και είχαν σταθμεύσει στο πάρκινγκ για λίγα λεπτά. Ο Υπάτιος Πατμάνογλου την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα.

Από το εν λόγω τροχαίο κυκλοφόρησαν διάφορα βίντεο που έδειχναν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και το δράμα του Υπάτιου Πατμάνογλου που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα -χωρίς να καταλάβει πώς- έχασε σύζυγο και παιδί. Οταν βγήκε από την τουαλέτα αδυνατούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρίσκεται στα δικαστήρια με τον Απόστολο Βακάκη για την αποζημίωση από το τροχαίο. Ο σύζυγος της 33χρονης που έχασε τη ζωή της μαζί με το παιδί τους στο δυστύχημα αξιώνει περίπου 2 εκατ. ευρώ και 1,3 εκατ. ευρώ οι υπόλοιποι συγγενείς.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ