fbpx Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο
26|02|2019 | 11:44

Αξιοποιήστε το πέστο για άλειμμα ή για υπέροχα μακαρόνια.

Υλικά

  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αφθονο βασιλικό και μαϊντανό ή σπανάκι (κατεψυγμένο ή φρέσκο)
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές κάσιους
  • 100 γραμμάρια παρμεζάνα, σε κομματάκια
  • Αλάτι, πιπέρι

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Σε μουλινέτα βάλτε τον βασιλικό και το σπανάκι ή μαϊντανό
  • Συμπληρώστε με όλα τα υλικά, πλην λαδιού, αλάτι και πιπέρι
  • Δουλέψτε τη μουλινέτα καλά να λιώσουν τα υλικά
  • Προσθέστε τότε το ελαιόλαδο και δουλέψτε ξανά
  • Δοκιμάστε για αλάτι ή πιπέρι -Ετοιμο!

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 1

Πέστο βασιλικού με αβοκάντο | iefimerida.gr 2

ΣΧΟΛΙΑ