Θεοδωράκης για Πολάκη: Αντί να λύνει τα προβλήματα στην Υγεία, κάνει τον γενικό εισαγγελέα - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Πολάκη: Αντί να λύνει τα προβλήματα στην Υγεία, κάνει τον γενικό εισαγγελέα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης / Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυστηρή κριτική κατά της κυβέρνησης και του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ενοχλεί πολύ τον κόσμο η πολυπραγμοσύνη του κ. Πολάκη. Αντί να λύνει τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν στην Υγεία, εκτελεί χρέη γενικού εισαγγελέα. Την ευθύνη γι’ αυτή την τερατογένεση την έχει βεβαίως ο κ. Τσίπρας», επισήμανε.

Ο Σταύρος Θεδωράκης μίλησε επίσης για σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της Υγείας που έχουν «βαλτώσει», και από τις οποίες θα εξαρτηθεί «αν θα πάρουμε τα 750 εκατομμύρια από την Ευρώπη».

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι «οι αρρώστιες του πολιτικού συστήματος δεν χρειάζονται απλά έναν άλλο πολιτικό για να θεραπευτούν, χρειάζονται μια πολιτική αλλιώς. Η επανεκκίνηση που κάνουμε αυτές τις μέρες θα αποδείξει στους πολίτες ότι το Ποτάμι αποτελεί μια ευρωπαϊκή λύση για μια Ελλάδα αλλιώς» σημείωσε.

Την Τρίτη θα παρουσιάσουμε ένα μέρος του ψηφοδέλτιου των ευρωεκλογών. Δίνουμε μεγαλύτερο χώρο στους νέους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην κοινωνία. @ALPHA_TV

«Ηττα της δημοκρατίας οι μεταγραφές εντός της ίδιας Βουλής»

Ερωτηθείς για τα πρώην στελέχη του Ποταμιού που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να αλλάζει απόψεις, «όμως αυτό δεν μπορεί να αφορά τους εκλεγμένους βουλευτές. Δεν μπορεί να εκλέγεται με ένα κόμμα που λέει “άσπρο” και να μεταγράφεται στην ίδια Βουλή σε ένα κόμμα που λέει “μαύρο”. Είναι ήττα της δημοκρατίας».

Καταλήγοντας, ο επικεφαλής του Ποταμιού άσκησε κριτική και στην αξιωματική αντιπολίτευση αναφέροντας ότι «οι εξαλλοσύνες της ΝΔ στο Μακεδονικό, αλλά και η απουσία ουσιαστικής συζήτησης επί του θέματος με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα να ξεπηδούν ακροδεξιές οργανώσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ