Σοκ στην Πάτρα: Πατέρας ξυλοκόπησε τον 9χρονο γιο του - Του έσπασε καρέκλα στην πλάτη - iefimerida.gr

Σοκ στην Πάτρα: Πατέρας ξυλοκόπησε τον 9χρονο γιο του - Του έσπασε καρέκλα στην πλάτη

Συνελήφθη 31χρονος για τον ξυλοδαρμό του γιου του (Φωτο αρχείου: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, η είδηση ότι ένας 31χρονος αλλοδαπός ξυλοκόπησε τον γιο του, στέλνοντας τον στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο παλαιό λιμάνι, ενώ ο άνδρας συνελήφθη. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο μικρός νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου στο Καρμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Την αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να φέρει εμφανή τραύματα, ενώ θα εξεταστεί από ιατροδικαστή σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πατέρας χαστούκισε το παιδί και το χτύπησε και με μια καρέκλα στην πλάτη.

Όπως αναφέρει το thebest.gr το 9χρονο αγόρι φιλοξενείτο προσωρινά σε δομή στην Πάτρα μαζί με την οικογένειά του καθώς νωρίτερα, είχε νοσηλευτεί με πρόβλημα υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ