Ο Μπαράκ Ομπάμα τα «σπάει» με το τζάκετ του και το Twitter παραληρεί [εικόνες]

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μια εμφάνιση που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε, με ένα κομψό μαύρο τζάκετ με κεντημένο τον αριθμό 44 – μια έμμεση αναφορά στον εαυτό τον, τον 44ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 57χρονος πρώην Πρόεδρος ταξίδεψε στο Ντάρχαμ της Βόρειας Καρολίνας για να παρακολουθήσει τον κολλεγιακό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους Tar Heels της Βόρειας Καρολίνας και τους Duke Blue Angeles.

Οι περισσότεροι οπαδοί φορούσαν λευκές και μπλε αποχρώσεις προς τιμή των δύο ομάδων, αλλά ο Ομπάμα επέλεξε ένα πολύ κομψό μαύρο σύνολο, με σκούρο παντελόνι και ένα μαύρο πουλόβερ κάτω από το μαύρο τζάκετ του αξίας 595 δολαρίων, το οποίο ήταν ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτόν.

Κι ενώ ο πρώην πρόεδρος προκαλεί αναταραχή σε κάθε του εμφάνιση, το σακάκι του ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι μπάσκετ.

obama wearing a bomber jacket and allbirds to the duke-unc game is the level i want to be at pic.twitter.com/PbZojgnTvW

Obama has on a black bomber jacket with 44 on the sleeve, yalls president could never pic.twitter.com/oLbfNZuRJ3


Ο Ομπάμα κάθισε δίπλα στον πρώην μπασκετμπολίστα Ρέτζι Λοβ και οι φανατικοί οπαδοί του γρήγορα παρατήρησαν τον κεντημένο αριθμό 44 στο μανίκι του. «Καλημέρα στο τζάκετ με τον αριθμό 44 του προέδρου Ομπάμα. Το πιο κουλ πράγμα για να φορέσει κανείς κατά την διάρκεια του μήνα Μαύρης Ιστορίας. Μακράν το καλύτερο» έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει «Ουάου, το τζάκετ του Ομπάμα πάει σε άλλο επίπεδο».

This mf drip is NAUSEATING.. Obama with the “44” black bomber jacket.

WOOOOOOOOOOOOOOOOO pic.twitter.com/PViZIksflZ

Good morning to President Obama’s “44” bomber jacket. The swaggiest thing about #BlackHistoryMonth to date. By far. pic.twitter.com/Q7sgTWyRwf

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να επισημάνουν πως ο τωρινός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκλείεται να έκανε ποτέ τέτοια εμφάνιση. «Ο Πρόεδρος Ομπάμα ροκάρει με το τζάκετ του στο αγώνα μπάσκετ. Ο τύραννός σου δεν θα το έκανε ποτέ» τουίταρε ένας.

Barack Obama's jacket erased my credit card debt, fixed my posture, charged my phone, cleared my skin, called my mom, emptied my inbox, prepped my meals for the week, canceled my free trials, cleaned my bathroom, and paid my rent. pic.twitter.com/OG9qBNtWve

Ακόμη και η εταιρεία Rag & Bone, που κατασκεύασε το τζάκετ, μοιράστηκε με περηφάνια μια φωτογραφία του πρώην Προέδρου να το φορά, στην σελίδα του στο Instagram, γράφοντας: «Επικό: Ο Μπαράκ Ομπάμα φορώντας το σακάκι μας στο χθεσινό παιχνίδι UNC/Duke. Με κεντημένο τον αριθμό 44».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Epic: @barackobama wearing our #manstonbomber jacket at last night’s UNC/Duke game....custom embroidered for #44. #Regram: @complex. Shout out to @jessseinfeld for the call-out!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rag & bone (@ragandbone) στις 21 Φεβ, 2019 στις 7:42 πμ PST

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ