Το μυστικό υλικό που απογειώνει το τοστ - iefimerida.gr

Το μυστικό υλικό που απογειώνει το τοστ

Λαχταριστό τοστ /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τοστ. Αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, για πραγματικά όλες τις ώρες. Οσο κοινό και αν είναι αυτό το σνακ και εύκολο, σίγουρα έχει τα μυστικά του...

Πόσα πρωινά δεν έχουν ξεκινήσει με ένα λαχταριστό τοστ, πόσα μεσημέρια δεν έχουν περάσει τρώγοντας απλά... τοστ, πόσα απογεύματα δεν έχουν κυλήσει με την πείνα να την κόβει ένα τοστ, πόσα βράδια δεν έχει δώσει τη λύση ένα τοστ (για να μην πέσεις νηστικός στο κρεβάτι) και πόσα ακόμη ξημερώματα, μετά από ξενύχτια, δεν έχει έρθει ένα τοστ για να καλύψει αυτό το κενό στο στομάχι.

Το μυστικό υλικό που απογειώνει το τοστ | iefimerida.gr 0

Το τοστ είναι ένα νόστιμο σνακ το οποίο λατρεύουν από μωρά που μόλις έχουν ξεκινήσει να μασουλάνε ως πολύ μεγάλοι άνθρωποι.

Πέραν του ότι είναι γευστικό, η επιτυχία του συνίσταται και στο ότι είναι εξαιρετικά απλό και εύκολο να φτιαχτεί.

Τι χρειάζεσαι για ένα τοστ;
Δυο φέτες ψωμί, ένα κομμάτι τυρί και ενδεχομένως μια φέτα ζαμπόν ή γαλοπούλα. Οσοι δεν ακολουθούν διατροφή χαμηλών θερμίδων και λιπαρών βάζουν και λίγο βούτυρο απέξω. Ενα τοστ με βούτυρο δεν είναι το ίδιο με ένα σκέτο τοστ. Οπως και να το κάνουμε.

Υπάρχει, όμως, ένα μυστικό, που πραγματικά μπορεί να απογειώσει τη γεύση ενός τοστ. Ποιος είναι αυτό; Να αντικαταστήσει κανείς το βούτυρο με μια κουταλιά... μαγιονέζα.

Ναι, είναι απλό, μόλις ετοιμάσετε το τοστ σας, πριν κλείσετε την τοστιέρα, βάζετε λίγη μαγιονέζα στο ψωμί, εξωτερικά και από τις δύο πλευρές.

Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Το μυστικό υλικό που απογειώνει το τοστ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοστ συνταγή κόλπο τρικ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ